JONG NEDERLAND HELDEN

Reete Good!!

Jong Nederland Helden heeft een schitterende blokhut aan de rand van het bos, dat grenst aan de bebouwdekom van Helden. Dit bosrijke gebied nodigt uit voor het organiseren vanallerlei pellen en mooie tochten in de omgeving.
De blokhut wordt ook verhuurd. Voor meer info over de blokhut zie  de foto's onder aan deze pagina. Voor beschikbaarheid kijk even rechts in de kalender.
De blokhut is van alle gemakken voorzien. Er zijn een grote zaal en een iets kleinere zaal aanwezig evenals een staflokaal. De grote zaal is voorzien van een openhaard. Verder is er een grote professioneel ingerichte keuken, gescheiden dames en heren toiletten, gescheiden dames en heren douches en uiteraard is er ook een toilet mindervaliden. 
Buiten is een sportveld (30x60 meter) en bestaat er de mogelijkheid tot het maken van een kampvuur. Auto's kunnen op een kleine parkeerplaats buiten het terrein worden geparkeerd. 
De blokhut ligt ongeveer 500m van het leuke en gezellige centrum van Helden. Het centrum van Helden is van alle gemakken voorzien. Zo vind je er een supermarkt, ijssalon, pizzeria, frituur en diverse uitgaansgelegenheden.
Voor meer informatie over verhuur mail met de beheerder   Het verhuur reglement kunt u HIER downloaden. Op de contact pagina vind je meer informatie over de contact mogelijkheden.

 

Blokhut
Onze blokhut ligt in een mooie bosrijke omgeving
Grote zaal
De blokhut heeft een grote en kleine zaal
Keuken
We beschikken over een grote en goed uitgeruste keuken
Keuken
De keuken is van alle gemakken voorzien zoals een dubbele wasbak
Toiletgedeelte
De blokhut is voorzien van goede en mooie toiletvoorzieningen
Toiletgedeelte
We beschikken over voldoende en van elkaar gescheiden heren, dames en mindervalide toiletten
Blokhut Oos Hoes
Blokhut Oos Hoes
Oven en houtopslag
Pizza hut en houtopslag
Kampvuurplaats
Mooie grote kampvuurplaats
Podium
Dankzij het podium kun je toch buiten en droog zitten

We hebben 10 gasten en geen leden online