JONG NEDERLAND HELDEN

Reete Good!!

Jong Nederland Helden heeft een schitterende blokhut aan de rand van het bos, dat grenst aan de bebouwdekom van Helden. Dit bosrijke gebied nodigt uit voor het organiseren vanallerlei pellen en mooie tochten in de omgeving.
De blokhut wordt ook verhuurd. Voor meer info over de blokhut zie  de foto's onder aan deze pagina. Voor beschikbaarheid kijk even rechts in de kalender.
De blokhut is van alle gemakken voorzien. Er zijn een grote zaal en een iets kleinere zaal aanwezig evenals een staflokaal. De grote zaal is voorzien van een openhaard. Verder is er een grote professioneel ingerichte keuken, gescheiden dames en heren toiletten, gescheiden dames en heren douches en uiteraard is er ook een toilet mindervaliden. 
Buiten is een sportveld (30x60 meter) en bestaat er de mogelijkheid tot het maken van een kampvuur. Auto's kunnen op een kleine parkeerplaats buiten het terrein worden geparkeerd. 
De blokhut ligt ongeveer 500m van het leuke en gezellige centrum van Helden. Het centrum van Helden is van alle gemakken voorzien. Zo vind je er een supermarkt, ijssalon, pizzeria, frituur en diverse uitgaansgelegenheden.
Voor meer informatie over verhuur mail met de beheerder   Het verhuur reglement kunt u HIER downloaden. Op de contact pagina vind je meer informatie over de contact mogelijkheden.